Even voorstellen

Lex Pieroelie, 70 jaar, getrouwd, 3 kinderen, 1 kleindochter en woonachtig in Hoorn.

Lex

Ik geef computerles aan beginnende en minder ervaren (senior) computergebruikers. Nadat ik 35 jaar als ICT-specialist en managementadviseur bij ING bank heb gewerkt, zet ik nu mijn computerkennis op een andere manier in.

Dankzij het jarenlang begeleiden en adviseren van computergebruikers, mijn Microsoft beheerderscertificeringen en mijn hardware- en softwarekennis, ben ik in staat u de algemene beginselen van het werken met de computer bij te brengen.

Ik kan u veel leren over software (de programma’s), internet, computerbeveiliging, netwerken en computerhardware (computerkast en gekoppelde apparatuur, tegenwoordig ook smartphones, tablets en navigatiesystemen).

In een kosteloos intakegesprek luister ik naar uw persoonlijke leerwensen en daarna krijgt u een opleiding op maat, waarbij ik -indien nodig- gebruik maak van boeken van Studio Visual Steps. Het leertempo bepaalt u zelf.

Mijn werk zit erop, zodra u in staat bent zelfstandig met uw computer te werken, te internetten, te mailen of te chatten.