Senioren

HPIM3359U bent nooit te oud om het te leren.

Computer- en internetles op uw eigen computer. Ook met andere apparatuur helpen wij u graag op weg. Denkt u hierbij aan een tablet, een mobiele telefoon, een internetmodem of een printer.

U leert contact te houden met familie en/of vrienden via e-mail en via de “social media” zoals Facebook, Skype, Schoolbank en Instagram.

Oude vrienden opzoeken en het uitwisselen van foto’s en filmpjes is een fluitje van een eurocent. U leert belangrijke zaken op uw computer vast te leggen en met anderen te delen. Denk bijvoorbeeld aan uw levensverhaal, bijzondere familie-recepten, stamboom(onderzoek) en nog veel meer.

Contact via de computer met familie of vrienden, waar ook ter wereld.

Een schat aan elektronische informatie is voor u beschikbaar, bijv. recepten, wetenswaardigheden, nieuwsrubrieken, muziekfilmpjes, muziekteksten enz.

U kunt ook uw bankbetalingen via uw computer gaan doen. Of uw berichtenbox van de overheid bekijken. Vooraf regelen we – indien nodig – een DigiD-aanvraag.

U krijgt hulp bij het installeren van freeware (gratis programma’s) en bij het installeren van legale softwarepakketten, waarvoor u zelf betaalt of al betaald heeft.

Voor de aanschaf van apparatuur en programmatuur verwijs ik u altijd naar een regionale handelaar of naar een webshop, zoals Bol.com.  U kunt van ons wel advies krijgen en desgewenst begeleid worden bij de aankoop.